De Uitdager

 

Titel: De Uitdager

Auteur: Taran Matharu

Uitgeverij: van Goor

Bladzijdes: 367

Bindwijze: Hardcover

 

Let op!!!!

Dit is een deel 2 van een serie! De recensie van deel 1 kan je HIER lezen!

Het eerste gevecht is voorbij, maar de spelen zijn pas net begonnen…
Cade en zijn vrienden hebben de kwalificatieronde van het dodelijke spel van de mysterieuze opperheren overleefd. Tijd om te treuren om de kameraden die zijn overleden is er niet, de volgende ronde wacht op ze.
Opnieuw moeten ze de jungle in, nu om wapens te zoeken voor een uitzonderlijk duel. Maar het zijn niet de beesten uit de jungle waarvan ze het meest te vrezen hebben. Kan Cade op tijd ontsnappen om voor het overleven van zijn eigen soort te vechten? Of zal hij sterven als gladiator in het Colosseum van Nieuw Rome?

Na veel te lang wachten is er eindelijk één vervolg op De uitverkorene! En wat voor een, nadat dit boek op de mat was gevallen heb ik het niet meer weg kunnen leggen en was het binnen een dag uit.

In dit boek wordt de wereld waarin Cade leeft uitgebreid met nieuwe locaties, nieuwe wonders en nieuwe uitdagingen. Het scheppende vermogen van Taran blijft mij verbazen, het boek is erg gedetailleerd en de spanning blijft stijgen.

Wederom maakt Taran heel leuk gebruik van de cover, in het eerste deel was het ver te zoeken maar in dit deel kom je tijdens het lezen steeds meer te weten wat je terug kan vinden in de cover.

Ik heb over dit boek bijna alleen maar lovende woorden! de spanning, de wereld, de problemen en zo kan ik nog wel even door gaan, maar toch heb ik een vraag voornamelijk aan Taran zelf over dit boek…

HOE KAN JE ZO EINDIGEN?!?!? IK HEB NU DEEL 3 NODIG!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *