Toxine

 

Titel: Toxine

Auteur: Rani de Vadder

Uitgeverij: Hamley books

Bladzijdes: 300

Bindwijze: Hardcover

 

 

 

Als Offer en bezit van de Opperheer heeft Khala geen beslissingsrecht over haar eigen leven. Want hij wil haar bijzondere gave, haar Talent om te doden door een enkele aanraking, voor zichzelf gebruiken. Enkel zo kan hij de toxische macht over zijn rijk vergroten en zijn vijanden voorgoed vernietigen.
Om uit zijn klauwen te blijven, moet Khala vluchten. Samen met een mysterieuze bandiet en een roodharige furie begint ze aan een hels avontuur. Tot ze tijdens haar vlucht de uitgelezen kans krijgt om zelf de strijd met de Opperheer aan te gaan. Daarvoor moet ze echter tot het uiterste gaan. En om te winnen, moet ze doden.
Maar zijn haar bondgenoten wel te vertrouwen? En wie is de Zwarte Slang die haar overal weet te vinden?

Ik mocht weer meedoen aan een blogtour en deze keer over het boek Toxine. Toxine is een boek van Rani de Vadder een jonge vrouw waar we nog veel van gaan horen. Het boek houdt je meteen bezig en kan je niet meer weg leggen. Het is voor mij echt heel erg beeldend geschreven. Khala is een meisje dat voor vele lezers gezien kan worden als voorbeeld door de doorzettingsvermogen dat Khala.

Het boek zelf heeft een mega mooie cover. Duidelijke kleuren die meteen naar buiten springen. Als ik dit boek in de winkel zou liggen valt die meteen op. Binnen in het boek zijn ook hele mooie illustraties te vinden. Wat ik ook erg fijn vind is omdat het een jonge schrijfster is er geen moeilijke woorden te vinden zijn. Er wordt goed een opbouw gemaakt van spanning en fantasie.

Mijn mening is dat dit boek weer een pareltje is dat is toegevoegd aan de Hamley familie. Het zo mooi om te zien dat het jonge talent de mogelijkheid krijgt bij Hamley books en wat voor mooie resultaten daaruit komen. Zoals dit boek van Rani!

★★

 

 

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *