Livestream

 

 

Titel: Livestream

Auteur: Buddy Tegenbosch

Uitgeverij: van Goor

Bladzijdes: 192

Bindwijze: softover

 

 

 

Hey. Ik ben Rick en ik heb echt de meest krankzinnige dag achter de rug. 
In New York. Met Kris. 
Of eigenlijk: zonder Kris, want ik had haar nog maar net ontmoet of ze was alweer weg. En dan bedoel ik ook echt verdwenen. Vanished. 

Rick heeft nog niet veel van de wereld gezien. Tot nu toe dan. Want na weer een mislukt schooljaar besluit hij om tijdens de kerstvakantie naar zijn achterneef in New York te gaan. In de metro ontmoet hij Kris. Ze is anders dan de andere meiden in zijn klas, dan de meiden in zijn dorp, dan ieder meisje dat hij ooit ontmoet heeft. Wanneer ze hem vertelt van haar plan doet hij mee. Tegen iemand als Kris zeg je geen nee.
Dat is het begin van een absurde, twintig uur durende zoektocht dwars door Manhattan, met een basejump, een dragqueen, een ontvoering, een explosie, een kopstoot, en uiteindelijk… met Kris.

Yes! Een nieuw boek van Buddy Tegenbosch en wat voor 1!

In het nieuwe boek van Buddy neemt hij je mee naar New York in de ogen van Rick. Hij denkt dat na een mislukt half jaar op school een vakantietripje naar zijn achterneef wel leuk lijkt maar wat daar op hem wacht is absurd. Wat had ik het met je te doen zeg Rick!

Ook deze keer vloog ik door het boek heen. Buddy heeft echt een hele fijne schrijfstijl en vind het geweldig hoe Buddy je New York laat zien. Er is erg veel studie naar gedaan om in details het boek zo enorm goed uit te werken. Je hoeft nooit in New York te zijn geweest, maar na dit boek ken je de stad als je broekzak.

Wat ik zo leuk vindt aan dit boek is dat je hem zo weg leest. Het is een heerlijk boek voor even tussendoor. De karakters zijn goed uitgewerkt en dan niet alleen Rick maar ook de bij-personages.

Mijn conclusie over dit boek is dat als je even iets tussen een serie door wilt lezen of om uit je leesdip te komen het echt een geweldig boek is.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *