Kill the boyband

 

Titel: Kill the boyband

Auteur: Goldy Moldavsky

Uitgeverij: Young and awesome

Bladzijdes: 232

Bindwijze: Softover

 

Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen.Daarom boekten we een hotelkamer in het hotel waar ze zaten. We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel. Maar we hadden hem in handen – en zijn kamersleutel, zijn telefoon en zijn geheimen. Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het.

Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

Oke, door de titel had ik al een verwachting van dit boek en was daarom erg benieuwd hoe de titel zich zou uitpakken.

Er zitten 4 hoofdkarakters in en beetje een 5e. Je hebt Erin, Sabel, Appel en een meisje waar ik geen idee van hebt hoe ze heet en Rupert P. (Arme Stakker) en al die meiden vind ik helemaal geweldig! apart en enorm gestoord.

Het verhaal is zo grappig, maar een beetje op een verkeerde manier. Een manier wat je eigenlijk niet grappig mag vinden.

De schrijfstijl is erg fijn en het is makkelijk te lezen en ik vind het persoonlijk wel altijd leuk om dingen te lezen wat ik zelf ook zou kunnen doen. Zoals in dit boek wordt twitter gebruikt met geweldige hastags! #GEWELDIG

Al met al is het boek erg leuk en erg humoristisch, dus zoek je een boek om even na een high fantasy te hebben gelezen, of gewoon omdat je zin hebt in een grappig boek dan raad ik je deze zeker aan!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *