Meedogenloos

 

Titel: Meedogenloos

Auteur: Scott Bergstorm

Uitgeverij: De Fontein

Bladzijdes: 448

Bindwijze: Softcover

 

 

 

Gwendolyn Bloom is 17, eigenzinnig en slim. Wanneer haar vader spoorloos verdwijnt in Parijs, hoort ze van de CIA dat hij al jaren als spion voor hen werkt. De CIA weigert haar vader echter te helpen. Gwen vertrouwt hen niet, zeker niet wanneer ze een gecodeerd bericht van haar vader vindt. Ze móét hem redden, koste wat kost. Haar zoektocht brengt haar naar de onderwereld van Parijs, Berlijn en Praag. In deze keiharde wereld ontdekt Gwen dat zij net zo meedogenloos moet zijn als de mannen die op haar jagen

WOW! Deze meid heeft meer lef in haar kleine teen dan ik in mijn hele lichaam!

Dit boek geeft je een spannend spionnen verhaal dat je niet weg kan leggen,

Ik vond Gwen een super interessant karakter. Je ziet haar in het verhaal steeds meer veranderen, ze durft steeds meer en doet er echt alles aan om haar vader te redden.

De schrijfstijl van Stella Bergstam is erg fijn. Het leest eenvoudig weg en het is zo erg spannend dat je het alleen maar verder wilt lezen en het steeds sneller leest, waardoor het helaas zo uit is. Gelukkig is het niet meteen het einde want deel 2 komt eraan!

Doordat ik een leesexemplaar heb mogen ontvangen kan ik alleen mijn mening geven over de kaft die ik gekregen heb en die vind ik al erg gaaf! Hij doet me denken aan Reboot van Amy Tintera, maar de informatie die ik heb gekregen daaruit kan ik jullie vertellen dat die nog veel mooier zal worden.

Tevens zijn de filmrechten ook al verkocht en omdat het boek zich in meerdere landen afspeelt ben ik benieuwd hoe dat eruit zal gaan zien.

Het boek is vanaf VANDAAG overal te koop, dus zet het boek maar alvast op je To-Read list en ren naar de winkel!

En dan nog een ding:

Gwen, je bent meedogenloos!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *