Ik jou ook

 

Titel: Ik jou ook

Auteur: Marielle de Visscher

Uitgeverij: Scelta

Bladzijdes: 319

Bindwijze: Softcover

 

Alles in Sofie’s leven lijkt op orde: lieve vrienden, een goede baan, een nieuw huisje en zelfs een perfecte inloopkast. Maar door alle verliefde stelletjes en gelukkige gezinnetjes om haar heen verlangt Sofie als last single girl steeds meer naar dat wat er in haar leven ontbreekt: iemand om dit alles mee te delen. Het enige waarvan Sofie’s hart nu sneller gaat kloppen, is het te plegen telefoontje naar de verkoper van haar droomboekenkast. Totdat ze deze verkoper ontmoet en haar hart nog veel meer te verduren krijgt.

Toen ik dit boek las werd ik zo enorm vrolijk. Dit kwam doordat ik mij zo erg herken in Sofie. Het leek alsof dit boek over mij ging en dan bedoel ik niet alleen dat Sofie dezelfde opleiding heeft gevolgd als ik maar eigenlijk ook werkt bij mijn ideale baan. Sofie haar gedragingen en manier van denken herken ik zo erg. Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft met de hoofdpersoon, dat die iets van zichzelf erin ziet. Zo niet komt dat nog wel 😉

Dit is het eerste boek geschreven door Marielle de Visscher en haar schrijfstijl is zo fijn. Gewoon lekker makkelijke woorden en een verhaal om lekker te pakken voor een leuk boek voor tussendoor. Je kan hem weg leggen maar je pakt hem al te graag weer op. Het boek is geschreven alsof het vandaag of morgen kan gebeuren. Het is ook wel eens leuk te lezen over een persoon van dezelfde leeftijd. Ik lees natuurlijk veel over jongeren van zestien a negentien maar omdat ik zelf 23 ben was het leuk om te lezen over alleen wonen, studeren enzovoort. Betekend dit dat je dit boek alleen moet lezen als je je kan inleven in de persoon?! Natuurlijk niet, het is ook wel leuk om te lezen als je zeventien ben, dan zie je al hoe het is als je ouder ben 😉 ik probeer te zeggen dat dit eigenlijk zo leuk boek is dat ik vind dat iedereen hem moet lezen.

Dit is ook mijn eerst niet Ya boek, het is namelijk een chicklit en normaal lees ik die niet omdat ik niet hou van dat zoetsappige liefdes dingen waarin alles in het leven geweldig gaat of waarin alles goed komt. Maar als Marielle de Visscher nog meer boeken gaat schrijven dan lees ik het weer heel graag!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *