Eenzaam en extreem ver weg

eenzaam

 

Titel: Eenzaam en extreem ver weg

Auteur: Kate Ling

Uitgeverij: Moon

Bladzijdes: 272

Bindwijze: Paperback

 

De 16-jarige Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Seren worstelt met de zin van het leven, haar familie en de liefde. Haar generatie werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Haar leven speelt zich af aan boord van de Ventura, en iets anders zal ze nooit kennen.

Tenminste… dat is de gedachte waarmee ze is opgevoed

 

Allereerst wil ik echt zeggen dat ik de cover echt geweldig vind!

Soms heb ik wel eens van ooooh die cover is zo mooi, die moet ik hebben ook al heb je geen idee waar het boek over gaat. Dat is dus ook zo met dit boek.

Het verhaal was ook heel anders dan ik dacht omdat het zich in de ruimte afspeelt had ik echt een soort SF verhaal verwacht, alla Star Trek maar dat was het totaal niet.

Ik moet wel toegeven dat ik er moeilijk in kwam maar ik denk ook dat dit kwam omdat het lettertype heel erg vervelend was voor mij. De schrijfstijl is wel echt fijn en de namen van de personen vond ik ook echt passen. Ook kwam et bij mij een beetje gehaast over.

De hoofdpersoon Seren vind ik echt een geweldige meid, lekker koppig en recht voor haar raap. Ik moet ook wel vertellen dat Seren niet de enige is die verliefd is geworden op Dominique (Dom). Wat een schat van een jongen is dat.

Ik ben erg benieuwd naar het vervolg.

Delen

4 reacties

 1. Nienke zegt:

  Hoi!
  Ik zie dit boek echt overal voorbij komen, maar ik ben er nog steeds niet over uit of ik het wil lezen of niet. Na het lezen van jou recensie weet ik het nog steeds niet zeker. Tegen vervelende lettertypes kan ik niet en haastige boek zijn ook niet zo mijn ding. Maar misschien moet ik niet zo dubben en het gewoon lezen, want vijf sterren is toch wel een hele hoop. Ik ben benieuwd!
  Fijne blog heb je trouwens!
  Liefs,
  Nienke

  • joelle zegt:

   Hoi Nienke !

   Wat een super lief compliment!
   Ik snap precies wat je bedoelt maar ondanks dat zou ik dit boek toch een kans geven ?

   Virtuele knuffel!
   Joelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *