Winactie ‘Rivalen’

Het is weer eens tijd voor een leuke winactie!!!

Dankzij uitgeverij HarperCollins mag ik het geweldige boek van Alyson Noël weg geven samen met bijpassende boekenlegger en armband!!!

Waar gaat het boek over?:

Breaking news: Filmster verdwijnt spoorloos. Hebben drie jonge clubpromotors er iets mee te maken?
Overal hangen de flyers: Wie wordt de beste promotor van de Unrivaled-clubs? Wie het hipste publiek en de populairste sterren naar de Hollywood-clubs weet te lokken, krijgt de meeste punten en wint uiteindelijk een enorme geldprijs.

Layla, Tommy en Aster behoren tot de uitverkorenen die mee mogen doen aan de wedstrijd. Voor alle drie hangt er veel van af, en dus gaat het hard tegen hard – zo hard dat ze zichzelf al na een paar weken nauwelijks nog terug herkennen.

Alles draait al snel om de jonge superster Madison Brooks. Wie háár weet te strikken, heeft al bijna gewonnen. Tot op een dag de filmster spoorloos verdwijnt en alle ogen zich richten op de drie jongeren die haar het laatst hebben gezien…

 

13633334_1066779160059017_1018828534_o

 

Wat moet je hiervoor doen :

 • Like superjoellegirl facebook pagina.
 • Deel de win actie op Facebook.
 • Vertel in de reactie op de blog: Welke boekpersonages er volgens jou echte rivalen van elkaar zouden zijn!

Heel veel succes!

 

Meedoen kan tot 23-07-2016

Delen

21 reacties

 1. Pommelien zegt:

  Daniel en Cam. Allebei van Fallen. Ze hebben allebei gevoelens voor Luce en ze willen allebei voor haar vechten. Ze gaan tot alles om Luce haar hart te winnen. Dit maakt hun de beste rivalen. Ook al zijn ze vrienden. Ze zijn nog steeds elkaars rivalen. Bedank maar de mannelijke hormonen.

 2. Janine Kooij zegt:

  Omg heel graag! Ze zijn in het boek al rivalen van elkaar maar gaandeweg in de serie ben je eerst helemaal gek van de een en daarna van de ander. Over wie heb ik het dan? Aaron en Warner natuurlijk van de touching juliette serie die ik zo mega geweldig vind!

 3. Astrid zegt:

  Edward Cullen & Jacob Black! Zijn rivalen van elkaar in de strijd om het hart van Bella voor zich te winnen! En in zekere zin hebben ze die ieder op hun eigen manier voor zich kunnen winnen! Beiden hebben hun eigen vaardigheden en charmes die ze in de strijd gooien om Bella’s hart te veroveren! Mooi liefdesverhaal waarbij twee mannen als rivalen strijden om een geliefde!

 4. Kayleygh zegt:

  Aspen van De Selectie en Jace van TMI! Dat gaat dus nooit goedkomen, beide van die binkies die nooit gaan toegeven als de ander gelijk heeft. Altijd op meidenjacht en beide zelfverzekers genoeg (soms iets teveel)..
  Tsja, dat zou ik wel eens willen zien!

 5. Marinkaatje zegt:

  “De ten strijde gevallen Maxon Schreave kan over rivalen meepraten, wanneer hij zich zorgen maakt over hoe hij overkomt op de meiden, het volk en zijn ouders zijn er 35 bloedfantatieke meiden die elkaars jurken scheuren, een blauw oog slaan en zelfs bleekmiddel in haargel doen om dat ene te winnen wat van hem is: zijn hart”

 6. Chardonay zegt:

  SPOILERS DE 100

  Vicekanselier Rhodes en Wells en Bellamy. Rhodes wil bellamy excuteren en Rhodes haat Wells omdat Wells beter en slimmer is dan hem en meer aanzien heeft en Bellamy is family van Wells.
  Bellamy en Wells zullen Rhodes altijd haten (heb hem nog niet uit, dus weet niet hoe dit verder afloopt)
  Verder zou ik Warner en Adam zeggen… Tjah Warner heeft zijn vriendin ingepikt haha too much Juliette drama haha

 7. Will en Jem zijn rivalen omdat ze allebei van Tessa houden. Niet om haar gave, maar om wie ze is. En zij houd ook van beide jongens. Ze zit met zichzelf in een tweestrijd want ze kan eigenlijk niet helemaal kiezen… (In het begin van de serie, later maakt ze een keuze)

 8. ik denk dat Day (Legend) en Newt (the maze runner) rivalen zouden kunnen zijn, aangezien Day allemaal criminaliteit uithaalt, en Newt iemand is die graag anderen helpt, zonder de wet te overtreden. Newt zou dus heel snel pissig kunnen worden op hoe Day zich gedraagt, en ze zouden heel goed rivalen kunnen worden.

  Leuke winactie!

 9. De iT girl series; ook genoeg rivalen in dat verhaal. Bijv brandon en zijn beste vriend easy. Zij worden rivalen omdat brandon zijn vriendin hem dumpt om vervolgens wat te beginnen met easy. Brandon geeft echter niet snel op omdat hij van Callie houdt. Er zijn vervolgens weer meerdere dames die interesse in easy hebben dus ook dat is een groot rivaal complot.

  Dit boek lijkt mij echter heel leuk layla Tommy en aster beleven vast vele verhalen, die wil ik wel eens lezen ?

 10. sarah h zegt:

  Een elf, en een ijsprins. Humor vs. sarcasme, koud vs. warm. Zomer vs. winter,en (duh) een meisje De fan herkent het: Ahs en Puck van de iron fey serie.
  Ze zijn allebei zo verschillend, en kennen elkaar doordat ze vrienden waren, maar nu meedogenloze rivalen. Vooral als Meghan verschijnt, het normale meisje met de o-zo schattige naïviteit.
  Door verraad, verdriet en natuurlijk liefde worden Ash en Puck van het begin al aan uit elkaar gedreven. Maar de haat en minachting naar toe groeit als er een meisje tussenkomt.
  Dus één wijze les: meisjes/jongens/zwijmelende boekenlezers (including me): o wee, als je elkaars rivalen word door zoets simpels als een meisje (of een goed boek).

 11. Henriet zegt:

  Dit lijkt me echt een leuk boek!

  Ik vind Cinder en Koningin Levana uit The Lunar Chronicles serie grote rivalen!

  Ik vind het wel een lastuge vraag hoor, want het liefst antwoord ik met twee personages uit twee verschillende boeken.

  De vraag wie zouden super goede vrienden zijn, zou ik wel meteen kunnen beantwoorden! Ik ga dan voor Bromance tussen Thorne (weer uit The Lunar Chronicles) en Jace (uit The Mortal Instruments) ??

 12. Tamara TS zegt:

  Wat een leuke winactie! Maar poeh, wat een lastige vraag! Ik ga voor Miss Marple en Hercule Poirot. Beide van Agatha Christie, beide detectives en toch zo verschillend. Ik denk dat ze rivalen van elkaar zouden zijn, omdat ze beiden de misdaad willen oplossen en Hercule de meeste mensen niet voor intelligent aanziet, zeker niet een oud dametje dat bijna nooit verder dan haar eigen dorp komt. En ik denk dat Miss Marple hem een arrogante man zou vinden. 🙂

 13. Laura zegt:

  Dit lijkt mij zo’n ontzettend gaaf boek! En in mijn ogen zijn Garette en Riley uit de Talon Saga echte rivalen van elkaar: ze vechten allebei om Ember’s hart. Ze kunnen elkaar in het begin niet luchten of zien, maar accepteren elkaar uiteindelijk alleen vanwege Ember. Al bouwen ze langzaam wel respect voor elkaar op als ze zij aan zij vechten, maar ze zouden het niet erg vinden als de ander opeens verdween.

 14. Vivian zegt:

  Leuke actie! Ik like je natuurlijk al op FB en heb het even gedeeld. Die vraag, hmmz… ik neem aan dat je personages uit verschillende boeken bedoelt, dus daar moet ik even over nadenken haha. Ik denk misschien Gwendolyn uit de Edelstenentrilogie en Margueritte van Duizend stukjes van jou: Gwen reist door de tijd en Marguerite door dimensies, ik denk dat ze heel verschillend zouden denken over of dimensies of tijdperken nou belangrijker zijn en hoe de wereld gered moet worden… zoiets xD

 15. Sanne zegt:

  Uit het boek ‘De afstand tussen jou en mij’ zijn de rivalen Sam en Hank (de hond hahaha). In eerste instantie is Sam totaal niet blij met Hank, omdat hij van hun geld eten krijgt, terwijl ze dit zelf ook hard nodig hebben. Later blijkt dat Hank toch wel goed van pas komt…

 16. C.N zegt:

  Harry en Voldemort of Harry en Sneep uit de Harry Potter reeks zijn echte rivalen van elkaar. De ene (Voldemort) wilt Harry om langer en eeuwig te kunnen blijven leven plus de macht over de wereld krijgen en de andere mag Harry gewoon niet vanwege zijn vader.

 17. Heey Joelle

  Ik vind dat Lucifer en Daniel van de Fallen serie de grootste rivalen zijn.

  Lucifer heeft Lucy en Daniel vervloekt.
  Lucy en Daniel zijn gevallen engelen.
  Lucy is vervloekt tot een leven als mens en sterft in al haar levens op haar 17e.

  Daniel is vervloekt tot een leven als gevallen engel en hij moet Lucy keer op keer weer proberen te vinden en als hij haar gevonden heeft ziet hij hij weer sterven en dit jaren lang…

  Daniel probeert de vloek op te heffen.
  Of dit lukt moet je zelf maar lezen haha.

 18. Sylvia zegt:

  FB check!
  Leuke vraag, gaat het om twee personages in hetzelfde boek of in verschillende? Maar oef, wat moeilijk om te beantwoorden!
  Hetzelfde dan zou ik voor Harry Potter en Draco Malfidus gaan, lekker origineel, maar ze willen bij alles elkaar de loef afsteken!
  Verschillende, mmm (ben even helemaal blanco, help), als ik nog een leuke bedenk dan kom ik er nog op terug. (hoop dat het eerste antwoord ook al goed is 😉 )

 19. Stefan en Damon! Jaja, TVD. Ik heb het hier over de beste boeken en sexieste serie ooit! Ik bedoel maar, kijk naar die sixpack van Damon en Stefan! Waarom strijden om Elena’s hart terwijl je ook naar ons kunt komen ?. Ik hou stiekem gewoon meer van de boeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *