Leesclub ‘In de wolken’

indewolken

Op donderdag 18 februari heb ik de eerste bijeenkomst bijgewoond van de boekenclub ‘in de wolken’. Ik was door Kirsten van Romondt uitgenodigd om de leesclub leuk te vinden op Facebook . Ik zag dat het in Voorburg werd gehouden dus werd ik erg nieuwsgierig naar deze leesclub. Ik heb mij toen aangemeld en 2 weken later moest ik naar boekenwinkel ‘In de wolken’ komen.


De leesclub begon om 19:00 ik moest hiervoor een stuk reizen omdat ik uit school kwam (Amsterdam). Hierdoor was ik een half uur te vroeg. Maar dat was geen probleem hierdoor kon ik Inge Roos(de eigenaresse van de boekhandel) helpen met dingen klaar te zetten.

Er kwamen steeds meer deelnemers binnen lopen en uiteindelijk waren we met zijn 26, echt een flinke groep dus. We namen wat te drinken, iets lekkers en gingen toen bij elkaar zitten. Allereerst gingen we een rondje met namen en leeftijden en wat je favoriete boek is ( wat natuurlijk vreselijk is om te kiezen). Waaruit gebleken is dat ik dus de oudste van de groep was.

indewolken2

Hierna werd er uitgelegd hoe de leesclub te werk gaat. We komen elke 8 weken bij elkaar om te praten over jouw eigen gekozen boek, hierover schrijf je een recensie die wordt geplaatst op de site van ‘In de wolken’ en de Facebook groep. Toen dit allemaal was uitgelegd mochten we van de tafel, waar allemaal verschillende YA boeken lagen, een boek kiezen. Ik koos voor het boek ‘ een leven na jou’ van Jojo Moyes. Ik koos voor dit boek omdat ik deel een nog thuis had liggen en die toch snel aan wilde beginnen dus dan kan ik deel 2 er meteen achteraan doen.

Toen we allemaal een boek hadden uitgekozen gaven we de titel door en kregen we een goodie-bag met kaartjes en boekenleggers. Hierna was het uur alweer voorbij en is het wachten tot we 13 april weer samen komen!12745434_755199457913998_1706633716809970332_n

Delen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *