Het grote misschien winactie

In juni 2016 komt de nieuwe boekverfilming van John Green uit namelijk:

Looking for Alaska

Om je alvast helemaal voor te bereiden op deze film kan je de hardcover van het nederlandse boek winnen! + The fault in our stars ketting!

IMG_4989

Wat moet je hiervoor doen :

  • Like superjoellegirl facbook pagina.
  • Deel de win actie op Facebook.
  • Laat een reactie hier achter dat je meedoet

Heel veel succes!

Meedoen kan tot 10-01-2016

 

Delen

19 reacties

  1. Marjo zegt:

    Jaaa supergraag! Heb net over het boek gelezen en die lijkt me zo mooi! Tja en die ketting… Mijn eerste John Green boek, daar heb ik heel wat tissues bij weggesnuft… Wat is hij goed en wat supertof dat jij deze weggeefactie doet! Ik volg je natuurlijk allang op Fb en zal nu direct het bericht delen. Fingers crossed!

  2. Tamara TS zegt:

    Wat een goeie actie! Ik ben nog steeds erg onder de indruk van Paper Towns, dus ik zou heel graag de andere boeken van deze auteur ook lezen. Geliked en gedeeld. (Tamara Mara Großmaul)

  3. ik doe mee!, vond The Fault in our stars ook geweldig!! de film dan boek moet ik nog lezen, maar wil graag de collectie compleet dus deze past er mooi bij! + mooi begin van 2016!, geliked en gedeeld op facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *