Adventure Time encyclopaedia

 

Titel: Adventure Time encyclopaediaadventuere time

Auteur: Martin Olson

Uitgeverij: Abrams

Bladzijdes: 148

Bindwijze: Hardcover

 

Tijd voor Avontuur (Adventure Time) is een Amerikaanse tekenfilmserie die in Nederland wordt uitgezonden door Cartoon Network. Deze serie gaat over de belevenissen van een jongen genaamd Finn en zijn magische gele hond, Jake. Samen beleven zij vele avonturen in het Land van Ooo, dat bevolkt wordt door magische wezens en prinsessen. 

Dankzij mijn zusje kom ik vaak in aanraking met verschillende series, waaronder ook Tijd voor Avontuur. Ze had toen een geweldig boek ervan gekocht en wil graag haar ervaringen over dit boek vertellen. Dus hier komt de recensie van een gast recensent : Gillian Vos!

Lieve lezers, allereerst wil ik zeggen dat Adventure Time één van mijn favoriete series is en dat dit boek een perfect extraatje is, ik heb daarom dit boek moet een hele grote glimlach lopen lezen. Als je een echte Tijd voor Avontuur fan ben is dit een must-read. Het boek zit vol grappige dingen waardoor je krom ligt van het lachen, maar ook heel veel interessante feitjes wat jou eigen kijk op de serie laat veranderenAT

Het boek wordt geschreven in het karakter Hunson Abadeer die een moordlustige vampier is maar niet te zwijgen over het feit dat het de enige echte vader is van Marceline ( de vampier koningin). Jake en Finn hebben dit boek met alle geheimen over Ooo en de inwoners ‘geleend’ en aangepast met tekeningen, weetjes en vele andere dingen, maar ondanks dat het een super grappig boek is hebben ze het vaak ook over best zware onderwerpen zoals het origine verhaal van de ijskoning waar je zelfs zakdoekjes voor nodig heb.

Het boek is niet al te moeilijk om te lezen maar ik garandeer je lieve lezer dat je wel vele uren aan dit boek kan doorbrengen

★★★★

Een echte cartoon fan en dol op flauwe grapjes? Dan is dit boek voor jou!

Delen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *