Nieuwe boeken van Januari 2016

Het jaar is alweer bijna voorbij maar er staan een paar super mooie boeken op ons te wachten de komende maand!

1.Schuld – Lauren Kate

Het langverwachte vervolg in de Fallen-serieschuld

Schuld begint op het moment dat Cam verdwijnt in Extase. Cam gaat op zoek naar zijn vroegere liefde Lilith, die hij al lange tijd probeert te vergeten. Lilith is door zijn schuld in de hel
terechtgekomen en hij wil proberen haar te bevrijden.

Lucifer sluit een pact met Cam. Als het hem lukt om Lilith binnen achttien dagen opnieuw te veroveren mag hij haar meenemen. Maar hij heeft Lilith vervuld met haat jegens Cam. Wat is de prijs voor een pact met de duivel?

Beschikbaar op 22-01-2016

 

2. Cyberbrein – James Dashner

cyberbrei

Michael dacht dat als hij zou helpen om cyberterrorist Kaine op te sporen, VirtNet weer veilig zou zijn voor gamers. Niets bleek minder waar. De waarheid is vreselijker dan hij ooit had kunnen denken. Kaine blijkt een Tangent, een tot leven gekomen computercode. Kaine heeft een manier gevonden om Tangenten in de hersenen van mensen te plaatsen en de controle over te laten nemen. Hij wil alle mensen op aarde vervangen door Tangenten. Michael lijkt de enige te zijn die hem kan stoppen.

 

Beschikbaar op 12-01-2016

 

 

3. Duizend stukjes van jou – Claudia Gray

duizend stukjes van jou

Marguerite groeit op met twee briljante wetenschappers als ouders. Ze hebben een apparaatje uitgevonden waarmee je door verschillende dimensies kunt reizen en in steeds een andere versie van je eigen leven terechtkomt. Wanneer haar vader wordt vermoord vanwege deze uitvinding, zit ze samen met een van diens studenten de vermoedelijke dader op de hielen en komt terecht in een futuristisch Londen, aan het hof van de Russische tsaar en in een vreselijke wereldwijde overstroming.

 

Beschikbaar op 12-01-2016

 

4.Als geen ander – Una Lamarche

als geen anderEen eerste liefde raakt je altijd tot in de kern van je wezen. Maar alleen de meest wezenlijke liefde verandert je leven voor altijd.
Devorah is een lief meisje dat nooit is afgeweken van haar strenge chassidische opvoeding. Jaxon is een grappige en slimme nerd die zich nooit gemakkelijk heeft gevoeld in de buurt van meisjes. Ze hebben hun hele leven doorgebracht in Brooklyn aan weerszijden van dezelfde straat. Hun paden hebben elkaar nooit eerder gekruist… Tijdens een orkaan stranden ze samen in een lift, waar het lot ze geen andere keuze laat dan een verbinding aan te gaan. Hoewel hun relatie ten strengste verboden is, spreken Devorah en Jax in het geheim met elkaar af en riskeren ze alles om samen te kunnen zijn. Maar hoe ver kunnen ze gaan?

Beschikbaar op 06-01-2016

 

 5. Bibliotheek der zielen – Ransom Riggs

 bieb der zielen

De tijd raakt op voor de bijzondere kinderen. Met een krankzinnige op de loer in Mevr Peregrine die nog steeds in gevaar is. Jacob Portman en Emma Bloom zijn gedwongen om de meest gewaagde reddingsoperatie te ondernemen. Zij reizen door  oorlog, verscheurde landschappen, ontmoeten nieuwe bondgenoten en komen de grootste gevaren onder ogen te zien….. Zal Jacob een echte held zijn zoals de Bijzondere hem zien?

Beschikbaar op 18-01-2016

 

 

Genoeg om de maand Januari mee rond te komen!

Naar welk boek kijken jullie het meest uit?

Delen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *