Het eiland

het eiland

 

Titel: Het eiland

Auteur: Sandra J Paul

Uitgeverij: Scelta publishing

Bladzijdes: 226

Bindwijze: Paperback

 

Niets op het eiland is wat het lijkt… Stef wordt wakker op een onbekend eiland. Hij weet niet hoe hij hier terechtgekomen is of waar zijn familie is. Eerst lijkt het eiland verlaten, maar dan komt hij terecht bij jongeren die zich niets herinneren van hun verleden. Stef herinnert zich alles en wil kost wat kost naar huis. Wat begint als een zoektocht naar huis, ontaardt al snel in een strijd op leven en dood. 

Zo veel vragen krijg je meteen op je af. Je weet net zoveel als Stef en dat is dus helemaal niks. Doordat je niks weet wordt je zo nieuwsgierig gemaakt dat je het boek niet meer kan wegleggen.

Sandra J Paul neemt je mee in een wereld waar niet is wat het lijkt. De schrijfstijl van Sandra is erg fijn. Ik moet de uitgever (Scelta publishing ) ook complimenteren want ondanks dat de schrijfster zelf Belgisch is heb ik maar 1 a 2 Belgische opvattingen gezien (die ook gewoon goed en leuk in het verhaal zijn).

Het idee lijkt een beetje van ‘lost’ maar ik zal jullie een feitje vertellen Sandra heeft dit boek al geschreven voordat de serie ‘lost’ begon. En ik moet zeggen ik heb nog nooit gehuild heb bij een boek maar Sandra je bent de eerste. Wat een einde!!!

Ik kan niet wachten op deel 2!

★★★★★

 

Delen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *