Release party van List en Leugens

31 Oktober, Halloween avond en hoe kunnen we die beter besteden dan gezellig bij Donner op de release party van List en Leugens (Six of Crows) van de Leigh Bardugo, ook bekend van de Grisha trilogie.

IMG_4606

Bij binnenkomst werd je kaartje gecontroleerd, kreeg je een goodie-bag mee en mocht je plaats nemen.

IMG_4616

Allereerst was er een interview met Leigh die werd gehouden door Myrthe Spiteri (de uitgeefster van blossom books). Hierna werd er ook een Q&A gehouden. Hierbij konden mensen uit het publiek vragen stellen aan Leigh. 

IMG_4619IMG_4627

 

Na de quiz werd er een geweldige taart onthuld gemaakt door Simone (werkt bij donner op de young adult afdeling)

IMG_4635IMG_4646

Nadat Leigh de taart had aangesneden werd de groep in tweeën gesplitst, groep één mocht in de rij gaan staan voor een handtekening terwijl de andere groep naar de kluis van donner kon voor een uitdagend spel. Hierbij was het de bedoeling om door middel van vragen juist te beantwoorden zo snel mogelijk uit de kluis te komen! Je kon je hiervoor per groepje opgeven. Helaas wij waren super slecht en kwamen niet verder dan vraag 1.

IMG_4661IMG4664

Hierna was het tijd om in de rij te gaan staan hier kon ik eindelijk mijn handtekening halen en natuurlijk even een gezellig praatje maken met Leigh Bardugo en niet vergeten met haar op de foto.

IMG_4657

Nadat iedereen een handtekening heeft ontvangen en op de foto was geweest was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was een super leuke avond!

 

IMG_4678

Waren jullie er ook bij?

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *