Julie Kawaga 30 oktober 2015

 

Op vrijdag 30 oktober was Julie Kawaga in Rotterdam.  Julie Kawaga is een Amerikaanse schrijfster die vooral bekend is van haar eerst boeken reeks (de ijzerkoning). Maar door de vele verschillende series word ze steeds populairder.

Toen ik binnen kwam bij Donner kon je je meteen aanmelden bij de organisatoren van de young adult afdeling (Simone en Crystal) je kreeg van ze een geweldig armbandje waarmee je recht had om je boeken te laten signeren. Je kon hierna plaats nemen op de stoelen die voor het podium klaar stonden.

Toen kwam Julie aan en werd er eerst een Q&A gedaan, hierbij werden veel verschillende maar zeer leuke vragen gesteld!

IMG_4575

Nadat de Q&A voorbij was kon je in de rij gaan staan om je handtekening te bemachtigen en nog een persoonlijk praatje met Julie te maken.

IMG_4581

Ik was de één na laatste in de rij en kon nog net op tijd mijn boeken laten signeren. Ze bedankte mij voor het lange wachten en wenste ze mij nog een fijne dag en moest hierna snel vertrekken omdat, ze die avond nog in Antwerpen moest zijn. Waar ze ook de volgende dag op de boekenbeurs was.

IMG_4579

Ik vond Julie Kawaga een super lieve en geweldige vrouw en vond het geweldig om haar te ontmoeten!

IMG_4604

Hebben jullie al iets van Julie Kawaga gelezen?

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *