The Scorch trials

the scorch trails

Titel: The scorch trials

Acteurs: Dylan O’Brien, Thomas Broedie-Sangster, Kaya Scodelario

Genre: Avontuurlijk, Spanning, Actie

Jaar: 2015

Regisseur : Wes Ball

 

In dit tweede deel van de epische “Maze Runner” saga, krijgen Thomas en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft. 

 

Hou je hart maar vast bij deze film is mijn advies! Want wauw wat kan ik schrikken zeg.

De Maze Runner was voor mij al een van mijn favoriete Dystopian films en keek dus daarom ook ontzettend uit naar deel 2. Toen ik hoorde dat er zelfs een marathon werd georganiseerd in mijn vaste bioscoop was ik er zo snel als ik kon bij. Het fijne aan een marathon is dat je deel 1 ook gewoon weer lekker op groot beeld kan zien en hoe gaaf is het als dat ook nog eens een van je favoriete films is! De film is spannend tot het eind. Er is geen moment geweest tijdens de film dat ik niet gefocust was op de film.

Het is een super spannend vervolg op de Maze Runner en bevat alles wat deel 1 ook had maar dan nog beter. Meer spanning meer actie en dan ook meer informatie.

De manier van filmen is ook waanzinnig, de woestijnen en de kapotte gebouwen zijn een geweldige setting. De camera zoomt uit op de mooiste stukken zodat je de omgeving goed in je op kan nemen.

Ik kan niks anders dan goede dingen over de film vertellen. Ik heb het boek nog niet gelezen maar hij schuift steeds meer naar boven op mijn to –read list.

Hebben jullie hem al gezien?

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *