The book of life

THE-BOOK-OF-LIFE-TEASER-QUADTitel: The book of life

Genre:Animatie,Adventure, Comedy,

 Family, Fantasy, Romance

Jaar: 2014

Makers: 20th Century Fox

 

 

The Book of Life vertelt het verhaal van Manolo, een jongeman die zich onder druk gezet voelt door de hoge verwachtingen van zijn familie, maar die niets liever wil dan zijn hart volgen. Op zoek naar zijn levenslot, begint hij aan een adembenemend avontuur dat drie fantastische werelden omspant en waar hij met zijn grootste angsten wordt geconfronteerd.

 

Liefde, Avontuur, Vriendschap, dood en leven. Dat zijn de elementen die deze film zo geweldig maakt en natuurlijk het Mexicaanse thema. Deze film laat op een hele mooie manier zien hoe de Mexicaanse cultuur is. Een voorbeeld hiervan is het feest ‘dia de los muertos’ ( de dag van de doden). Verder is de animatie geweldig. Het verhaal wordt verteld aan een paar school kinderen die een uitstapje naar museum hebben maar in plaats daar van gaan ze door een geheime doorgang waar ze het verhaal te horen krijgen over Manolo. De rondleidster van het museum verteld dit verhaal aan de hand van houtenpoppen. Zo zien wij het verhaal ook. De figuren zijn ook nog eens getekend als houtenpoppen wat deze animatie zo speciaal maakt. Nog een pluspunt is om deze film te kijken zijn de geweldige liedjes die er in voor komen en die ook echt perfect zijn voor het verhaal.

 

Als ik jullie nog niet heb overtuigd om deze film te kijken dan weet ik het ook niet meer !

Of hadden jullie hem al gezien? Zoja wat vond je er van ?

 

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *