Wreck this journal

WIN WIN WIN!

 

Kennen jullie het boek Wreck this journal al?

 

wreck
Je mag er mee gooien, ‘m onder de douche nemen of ‘m volplakken met kleine dingetjes die je op straat heb gevonden: het boek Wreck this Journal staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this journal hebt vol gekladderd/geschreven en geplakt.

 

Je kunt dit boek nu winnen!

Wat moet je hiervoor doen :

 • Like superjoellegirl facbook pagina.
 • Deel de win actie op facebook.
 • Laat een reactie hier achter waarom je het boek graag wou willen.

Loopt af op 30-09-2015

En onthoud… Creëren is vernietigen!

Delen

14 reacties

 1. Kayleygh zegt:

  Heeeeey! Wat een leuke wijnachtige! Daar wil ik zeker aan meedoen
  Facebookpagina leuk vinden: ✔️
  Bericht delen: ✔️
  Reden: omdat het me een enorm leuk boek lijkt en ik zeker kans wil maken om me uit te leven met dit boek!

 2. Sharon zegt:

  Wat leuk deze winactie! Ik zou hem heel graag winnen omdat ik wel iets positiefs kan gebruiken na de afgelopen tijd en dit boek ook nog eens een enorme leuke afleiding is!

  Succea met je blog en je winactie verder!

 3. Madelon zegt:

  Omdat ik heel erg veel van lezen hou. Dit boek lijkt me een echte uitdaging en vanwege sommige tegenslagen in het leven ga ik uitdagingen niet uit de weg. Dit boek is daar een goede afleiding van.

  Veel succes met je blog! Dit is een superactie.

 4. Eileen zegt:

  Ik zou hem willen winnen voor mijn zusje, aangezien zij zich snel verveelt zonder haar telefoon. Ik wil dat zij eens een keer creatief bezig kan zijn, zonder op haar telefoon te kijken. Want dat gun ik haar. Dat we gewoon samen creatief kunnen zijn.

 5. C.N zegt:

  Ik doe graag mee, omdat ik wel toe ben aan een uitdaging. En nu ik straks naar school toe ga, heb ik het zeker nodig. Dan ben ik zeker toe aan slopen 😛 En het lijkt me leuk 🙂

 6. Rowan zegt:

  Oh superleuk! Ik doe zeker mee 😀
  Ik wil dit boek graag winnen omdat ik wel creatief van mezelf ben, maar nooit echt de tijd ervoor neem. Met dit boekje is het heel makkelijk om creatief te zijn, dus ga ik er waarschijnlijk heel veel mee doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *