Gravity Falls

Gravity_Falls_Logo

 

Titel: Gravity Falls

Genre: Mysterie, Avontuur, Komedie en Fantasie

Te zien op: Disney XD en Disney Channel

Afleveringen: 33 (nog bezig)

Maker: Alex Hirsch

 

 

De serie volgt de avonturen van tweeling Dipper en Mabel Pines, die door hun ouders voor een zomer naar het dorp Gravity Falls in Oregon worden gestuurd om in de toeristenval van hun grootoom Stan vakantie te vieren. Na het vinden van een occult boek in het bos ontdekt Dipper een verscheidenheid aan mysteries die zich afspelen in het vreemde dorp, wat het leven van de tweeling voorgoed op zijn kop zet.

 

Gravity falls is gebaseerd op de vele zomers die Alex Hirsch (De maker) met zijn tweelingzus (Ariel) heeft beleefd. En zelf Ome Stan is gebaseerd op de groot tante van de originele tweeling. De avonturen die Dipper en Mabel beleven zijn de fantasieën van de perfecte zomer voor Alex en Ariel. Hierdoor is deze serie echt uniek.

Gravity_Falls_3.530

De grootste reden dat je de serie moet kijken is omdat de mysterie erachter zo leuk is. De fandom van gravity falls is zo groot dat je er goed kan discussiëren over de theorie die afspelen in Gravity Falls. Er zitten enorm veel geheime codes en ciphers (codes waar je een hulpmiddel voor nodig heb) wat de serie zo leuk maakt. Maar hou je niet van deze mysteries dan zou je het alsnog kunnen kijken ! Er zit namelijk zoveel humor in dat je bij elke aflevering dubbel ligt van het lachen.

Het is een serie die je van het begin af aan moet volgen om bij te blijven. Het verhaal wordt met de aflevering beter. Vanaf het begin hou je al van de karakters. Ik ben echt gek op Mabel ze is zo geweldige meid, lekker gek en haar sweaters OMG!!!

Delen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *