De kids of appetite

 

 

 

Titel: De kids of appetite

Auteur: David Arnold

Uitgeverij: Blossom Books

Bladzijdes: 328

Bindwijze: Softcover

 

Bruno Victor Benucci III en Madeline Falco hebben een verhaal te vertellen. Het begint met de dood van Vics vader en eindigt met een moord. De politie van Hackensack wil heel graag horen wat er allemaal is gebeurd. Maar dit verhaal is niet zomaar verteld.

Dit is een verhaal over:
1. Een urn met uitstrooi-instructies
2. De gedenkwaardige natuur van de Palisades in de winter
3. Een slapende onderzeeër
4. Twee liedjes over bloemen
5. Cool zijn op een ouderwetse manier
6. Zonsondergangen & ijsjes & boomgaarden & kerkhoven
7. Gelijktijdige totale tegenstrijdigheden
8. Ternauwernood ontsnappen uit een door oorlog verscheurd land
9. Een verhalenverzamelaar
10. Een verlaten kas als hoofdkwartier
11. Hoe je naar iemand luistert die niet praat
12. Verliefd worden op een schilderij
13. Verliefd worden op een liedje
14. Verliefd worden

Dit boek ik echt enorm origineel. Ik heb nog nooit een boek gelezen die op dit boek lijkt. Of ook maar een beetje erop lijkt.

Vriendschap en rouwverwerking zijn de thema’s die in dit boek naar boven komen.

Het boek gaat over Vic die zijn vader 2 jaar geleden verloren heeft. Zijn vader is gecremeerd. Wanneer nieuwe vriend van de moeder van Vic haar ten huwelijk vraagt. Vlucht Vic weg samen met de urn van zijn vader. Op straat komt hij zijn ‘nieuwe vrienden’ Mad, Coco, Zuz en Baz. Deze vrienden bij elkaar worden de Kids of appetite. Ze helpen Vic om zijn vader zijn laatste wens te vervullen en dat is om het as uit te stooien op verschillende momenten van Vic’s vaders leven.

Het verhaal wordt op een bijzondere manier verteld. Het begint namelijk elk hoofdstuk op het politiebureau en je leest ook uit verschillende oogpunten namelijk uit die van Vic maar ook die van Mad. Ook ga je terug in de tijd. Door dat er best veel dingen door elkaar lopen is het erg verwarrend. De schrijfstijl van David is best ingewikkeld en je moet goed gefocusd lezen om te begrijpen wat er precies gebeurd.

De cover is wel echt een plaatje! Echt een prachtige voorkant de vormgever van de cover heeft hem super mooi gemaakt. Snap niet zo goed wat de voorkant gerelateerd is met het boek

Ik vond het boek niet echt bij mij passen. Het thema was niet iets waar ik graag over lees en las hem daarom ook niet voor mijn plezier. Maar omdat je wel nieuwsgierig word gemaakt tijdens het verhaal is dat voor mij de doorzet geweest om het boek uit te lezen.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *