Onverschrokken

 

 

 

Titel: Onverschrokken

Auteur:  Lesley Livingston

Uitgeverij: Best of YA

Bladzijdes: 384

Bindwijze: Softcover

 

 

Fallon is als dochter van de koning voorbestemd om tegen de Romeinen te gaan strijden met haar vaders troepen. Haar moeder, een legendarische strijder die heroïsch ten onder is gegaan in de strijd tegen Julius Caesar, heeft haar daar van kleins af aan op voorbereid. Op haar zeventiende verjaardag wil Fallon niets liever dan dat haar vader haar beëdigd als strijder en dat haar grote liefde Mael haar vader om haar hand vraagt. Maar alles loopt anders: haar vader heeft besloten om haar uit te huwelijken. Na een schokkende gebeurtenis in het bos wordt Fallon gevangengenomen door een slavenhandelaar en verscheept naar Rome. Het valt de handelaar op dat ze opvallend goed kan vechten… Een stoer, spannend verhaal vol verrassende wendingen en levendige actiescènes, dat zich afspeelt in het oude Rome 

Dit boek houd je aan het lezen! Het is zo moeilijk weg te leggen, er gebeurd zo veel dat je telkens maar wilt weten hoe het verder gaat. Dus voor je het weet heb je hem uit en kan je niet wachten op deel 2.

Door het gladiatoren thema maakt dit boek zich zelf een uniek YA boek. Het boek heeft een vlotte schrijfstijl en omdat je hem niet weg kan leggen leest het snel weg.

Fallon is een meid die alles voor zichzelf had uitgepland maar daar komt een flinke verandering in. Ondanks dat dit gebeurd blijft ze zichzelf onder welke omstandigheden. Dit vind ik zo leuk aan haar.

Ondanks dat ik het vaak zeg dag ik het jammer vind dat het gezicht van de hoofdpersoon op de cover staat, moet ik toegeven dat dit meisje echt mijn Fallon was.

Het was al weer een tijdje geleden dat ik zo’n goed boek las. Maar het heeft zijn vijf sterren echt dik verdient. Dus LEES HET!!

Wisten jullie trouwens al dat de schrijfster naar Yalfest komt?

Koop snel een kaartje op :

http://www.yalfest.nl

Delen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *