Het zwarte hart

het-zwarte-hart

 

Titel: Het zwarte hart

Auteur: Stephanie Garber

Uitgeverij: Luitingh – Sijthoff B.V.

Bladzijdes: 365

Bindwijze: Softcover

 

 

Wat een geweldig eerste deel van een trilogie was dit zeg. Mijn hoofd is nog nooit zo vaak gemindfucked als met dit boek. Als ik dan begin aan een triologie waarvan de rest van de delen nog niet uit zijn weet ik weer waarom ik dat nooit doe. Ik kan daar gewoon niet tegen !!!!! ik wil meer lezen meer weten over Carnaval. En wisten jullie ook al dat het boek verfilmd wordt?!?! Maar helaas ook daar moeten we nog op wachten. Nou zoals jullie lezen ben ik echt gek op het eerste deel.

Het boek leest qua taal erg fijn, geen moeilijke worden en leest snel weg. Er zijn bij mij niet echt dingen opgevallen als het gaat om de vertaling. Dit komt omdat het wel een HELE opvallende fout moet zijn als ik hem ontdek. Mijn leestempo is altijd traag, dit heeft totaal niks te maken met het boek. Ondanks dat had ik wel dat als ik moest stoppen dat ik dat niet wilde! Ik dacht maar steeds hoe gaat het verder en hierdoor pakte ik hem sneller weer op als ik de tijd ervoor had. Je wilt zo graag weten wat er nou verder gebeurt en wat nou echt is en wat niet en ook al die raadsels pffff ja het geeft hierdoor ook wel het gevoel van nieuwsgierigheid ! Ik vond het erg mooi om te lezen hoe erg de zusterband in dit boek beschreven stond. Het hoeft niet altijd en alleen maar over de liefde tussen jongen/meisje te gaan. Het was deze keer gewoon leuk om de goede en sterke band tussen de zussen te lezen

Ik vind de cover geweldig het is een echte eye-catcher! De cover vertelt al een beetje het verhaal van het boek. Het mysterieuze en de opvallende jurk spelen echt een grote rol in het boek. De lettertype van het boek was voor mij een beetje klein maar het zijn al best veel bladzijdes dus denk dat als je die iets groter had gemaakt dat het een nog dikker boek zou worden.

Ik ben echt een groot fan van Scarlett. Haar personage was zo sterk. Ondanks dat ik niet van mensen op de cover hou vond ik wel dat de beschrijving van Scarlett klopte met het meisje aan de voorkant. De andere personages waren ook zo beschreven dat je precies voor je kon zien hoe ze eruit zien. Dat vind ik persoonlijk erg fijn !

Ze schrijft heel leuk en houdt je echt goed in spanning. Heerlijk om dan te pakken. Ik kijk zeker uit naar de naam als ik hem ergens voorbij zie komen!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *