Reboot

reboot

 

Titel: Reboot

Auteur: Amy Tintera

Uitgeverij: Best of Ya

Bladzijdes: 296

Bindwijze: Softcover

 

Na 178 minuten weer tot leven komen. Ik moet er niet aan denken. Helaas is het voor Wren de realiteit, zij en vele andere worden getraind om soldaat te worden en Wren is de beste van allemaal, dit komt ook vooral omdat Wien bijna geen menselijke emoties heeft. 

Wien is de hoofdpersoon samen met Callum. Wren is een “Bad ass” persoon en ze is voor niks bang en is altijd gehoorzaam. Dit komt natuurlijk omdat ze zo lang dood is geweest dat ze minder menselijk is dan voor ze overleed. Hierdoor vind ik haar wel een heel interessant persoon, zeker omdat je een groot verschil ziet van Wren in het begin van het boek en het einde. Callum daarin tegen vind ik geweldig. Ik hou van zijn humor, ik vind het echt leuk dat ze twee totaal verschillende personen als hoofdkarakters hebben gekozen.

De schrijfstijl van dit boek is erg fijn, je kan het gerust achter elkaar door lezen. Ze schrijft zo fijn dat je steeds meer wil weten. Je nieuwsgierigheid blijft maar getriggerd.

Ik wil ook nog complimenten geven over de cover. Ik hou niet vaak van gezichten op de voorkant maar best of YA weet de cover zo te maken dat je zelf je eigen fantasie kan laten gaan over hoe Wien eruit zal zien. Dit vind ik ook een grote rol spelen. Ook laten ze duidelijk zien dat het boek een Scifi sfeer heeft.

Deel 2 is net uit en ga ik zeker halen! Ben erg benieuwd hoe dit verhaal zal aflopen.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *