WINACTIE- Midnight sun

Lieve volgers !

Het is weer eens tijd voor een geweldige winactie die deze keer mede mogelijk is gemaakt door best of YA (Mijn dank is groot).

Kennen jullie Midnight Sun al ?

De 17-jarige Katie Price heeft een levensbedreigende overgevoeligheid voor zonlicht, zelfs het kleinste zonnestraaltje kan door deze zeldzame ziekte haar doodvonnis betekenen. Overdag is ze aan huis gekluisterd, met alleen het gezelschap van haar vader Jack en haar sarcastische beste vriend Morgan. Pas wanneer het donker wordt opent Katies wereld zich, en speelt ze op haar gitaar voor reizigers bij het plaatselijke treinstation. Op een van deze avonden heeft ze een toevallige ontmoeting met Charlie, die ze in het geheim al jaren bewondert. Ze houdt haar toestand geheim voor hem en samen beginnen ze een heftige romance. Katie is bereid om alles te riskeren voor een romantische zomer.

Ik vond dit een heerlijk boek om even tussen een fantasy of een thriller te lezen!

Maar wat kun je nu precies winnen?

 • Twee bioscoopkaartjes voor de film Midnight Sun (Draait vanaf 19 April in de bios)
 • Een geweldige Midnight Sun tas
 • Een lippenbalsem om je lippen heerlijk zacht te maken
 • De soundtrack van de film
 • En natuurlijk HET BOEK !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAAR NU?

Wat moet je doen om dit geweldige pakket te winnen?

 

Heel veel succes en de winnaar wordt 30 april bekend gemaakt.

-X-

 

Delen

24 reacties

 1. Michelle Weerensteijn zegt:

  Ik moet dit pakket winnen omdat ik 17 april jarig ben en dit zou echt een geweldig verjaardagscadeau zijn! Ookal ben je niet jarig zelfs dan is het geweldig! Ik heb het boek nog niet gelezen en ben er erg nieuwsgierig van! Super leuke actie!

 2. Suzanne Verheem-Kwak zegt:

  Wat een super gaaf pakket! Heerlijk om samen te delen met mijn puberdochter. Die gaf al aan dat ze interesse in de film en het boek heeft, dus dat gaat dan helemaal goed komen ?

 3. Mariska zegt:

  Omdat dit verhaal mij echt Awesome lijkt.. heerlijk zwijmelen! Ikzelf ben meer van de boeken, dus ik zou heerlijk het boek gaan lezen en de bioscoop kaartjes aan een vriendinnetje geven.. uiteindelijk iedereen blij..!! YAY!!! Ik volg op instagram met HeavenLeighBooks

 4. Tina zegt:

  Wat een leuke actie!! Ik zou dit pakket willen winnen, omdat de film mij geweldig lijkt. Het lijkt me zo romantisch, maar waarschijnlijk ook weer een film waarbij je traantjes zou moeten wegpinken als ik naar de trailer kijk. Ik heb mezelf beloofd dat ik hoe dan ook naar deze film zal gaan haha. Die soundtrack lijkt me dan ook fantastisch om naar te luisteren.

 5. Jamie Lee Zonneveld zegt:

  Ik zou dit pakket graag winnen zodat ik het boek kan lezen voor de film en dan gezellig met mijn oma naar de film te gaan (nadat zij het boek ook gelezen heeft). 16 april word mijn oma namelijk geopereerd en dan ga ik twee weken naar haar toe om haar te helpen. Het zou geweldig zijn om, zodra ze zich weer wat beter voelt, samen naar de film te gaan.

 6. Nina Bonte zegt:

  Ik ben de laatste tijd fulltime aan het werk in de horeca en mijn vriend zit de hele week op school waardoor we elkaar bijna niet zien op het moment.. het zou super gaaf zijn om samen weer op een leuke date te gaan naar de mooie film! Allebei even ontspannen tussen de drukke shifts en examens door.

 7. Nienke zegt:

  Ik moet dit boek winnen, omdat ik het van een vriendin MOET lezen, maar ik op dit moment geen geld uit mag geven aan boeken ??

 8. Esmee zegt:

  Ik volg je geloof ik overal al! ? Ik zou dit toffe pakket willen winnen omdat:

  – het boek en de film mij zo tof lijken;
  – het tasje heeft oranje en dat is mijn lievelingskleur
  – omdat de stress van afstuderen koortslip met zich meebracht en daardoor ik mega droge lippen heb, dus lipbalsem zou goed uitkomen

 9. Kelly zegt:

  Ik volg je al overal! (Insta is @kells.dj)

  Ik kan een heleboel redenen opnoemen waarom ik wil winnen, maar de waarheid is gewoon dat ik ontzettend blij zou zijn met dit pakket. Het zou een super mooie reden zijn om weer eens lekker met een vriendin naar de bios te gaan, die ik vanwege veel werken en wisselende diensten weinig zie. Daarnaast lijkt het me inderdaad een heerlijk boek om me in te verliezen. Het is echt een hele fijne winactie!

 10. Erika Blaauw zegt:

  Ik wil deze dolgraag winnen om samen met mijn goede vriendin naar toe te gaan. Nadat we samen everything, everything hebben gezien, moeten we ook deze samen zien! En het boek. Die wil ik graag zelf lezen, want zij leest niet. ??

 11. Cynthia I. zegt:

  Wat een super leuke winactie zeg!!
  Ik wil dit pakket winnen, omdat ik ten eerste heel benieuwd ben naar het boek en na het boek zal ik natuurlijk graag de film willen zien! 😉
  Ik ben tevens ook dol op soundtracks! Ik vind het zo mooi hoe ze gevoelens zoveel heftiger kunnen maken door het kiezen van de juiste muziek! Geweldig!
  De tas vind ik ideaal om de boek er (natuurlijk) in te vervoeren en andere boeken en spullen.
  In deze koude tijd is het ook chill om lipbalsem bij de hand te hebben, zodat je schrale lippen voor kan zijn!

 12. Mijn vriendin en ik wilden vorig jaar naar Everything Everything, maar door alle drukte zijn we helemaal niet geweest. Toen we hoorden van Midnight Sun, vonden we het veel lijken op de vorig genoemde film en willen we er graag heen! Uiteraard willen we voor het zien van de film het boek lezen, dus dit pakket zou fantastisch zijn! 🙂 Hele leuke winactie Joëlle!

 13. Jennifer zegt:

  Er is niet een specifieke reden waarom juist ik perse zou moeten winnen. Ik denk dat iedereen een goede winnaar zou zijn en iedereen dit verdiend.

  Maar ik zou wel ontzettend graag dit boek toevoegen aan mijn boekencollectie. Ik heb zoveel goede verhalen gehoord. En het leuke is dat niet alleen ik blij word van deze prijs… Want ik kan nog iemand mee laten genieten, omdat ik dan ook twee kaarten voor de bios win.

  Boeken en bioscopen zijn mijn twee guilty pleasures. Ik wacht vol spanning af 🙂

 14. Melissa zegt:

  Wat een leuke winactie! ik vond de trailer van de film echt fantastisch! Daarna kwam ik er eig pas achter dat het een verfilming van een boek is. En aangezien ik een enorme boekenwurm heb kan ik eerst het boek lezen en daarna de film gaan zien? Ik heb je gevolgd op facebook en instagram (mijn instagram is Dutchbookdragon)

 15. Pooja baldew zegt:

  Super leuk! Heb de trailer gezien en ben heel erg benieuwd! Ik wil het boek dolgraag eerst lezen en dan pas de film dus dit is super handig!

 16. Vivian zegt:

  Jaaa, ik doe mee! Ik volg je natuurlijk op beide accounts en wil graag winnen omdat dit me een heerlijk Everything, Everything-achtig verhaal lijkt en omdat ik me er vanwege mijn eigen ziekte goed mee kan identificeren (al ben ik niet allergisch voor zonlicht, godzijdank xD) en omdat ik de cover heel tof vind en omdat het me ook een hele fijne film lijkt!

 17. Sammy zegt:

  Ik wil dit pakket heel graag winnen omdat ik bijna proefwerkenweek heb. Een avondje in de bioscoop met mijn beste vriendon zal me zeker helpen relaxen ??

 18. Joyce H. zegt:

  Tja, waarom moet ik dit pakket winnen… Ik ben de laatste tijd zo druk bezig geweest met mijn scriptie en hoop deze zomer af te kunnen studeren. Het lijkt me wel leuk om tussen het schrijven door te gaan relaxen met een goed boek terwijl ik naar de soundtrack van de film luister. Nadat ik het boek heb gelezen, neem ik dan mijn beste vriendin mee om samen te genieten van de film. Ik volg je beide accounts!

 19. Aya zegt:

  Ik volg je op insta al (zo weet ik ook van deze winactie af) Maar ik heb geen facebook, dus daar kan ik je jammer genoeg niet op volgen.

  Ik zou heel graag willen winnen zodat ik met een vriendin (Hoe zeg je childhoodfriend in het Nederlands?) van wie ik weet dat ze dit boek geweldig gaat vinden samen naar deze verfilming kan gaan. Want ik heb haar echt heel lang niet meer gezien. (wel via de app gesproken natuurlijk?)

 20. Austin zegt:

  Ik wil dit mooie pakket winnen voor mijn vriendin. Ze wacht al heel lang op Midnight Sun en ze praat nergens anders meer over! Ze is bijna jarig en ze zou dolblij zijn als ik haar bioscoopkaartjes naar de film als cadeau zou geven! En ze gaat uit haar dak als ze ook nog eens het boek erbij krijgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *